ID: G-2NEDJ9DDC6

Koffiegigant

 

 

Wij zijn Koffiegigant. Onderdeel van Van Altena Groothandel en daarmee toonaangevende leverancier van onder andere koffieproducten en -diensten. We bieden een breed scala aan koffieproducten van ons eigen merk. In samenwerking met onze partners, zoals Etna en Bravilor leveren we ook koffiemachines en accessoires van de hoogste kwaliteit.

Service gecombineerd met de beste kwaliteiten zijn bij ons prioriteit, om jou, jouw klanten, collega’s of bezoekers het lekkerste kopje koffie te kunnen bieden. Doordat wij service in eigen beheer hebben, zijn onze specialisten vaak binnen één dag bij jou op locatie.

Automaten

In samenwerking met onze partners Etna en Bravilor bieden wij onze klanten automaten in alle soorten en maten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Samen met onze accountmanager komt u tot de perfecte keuze, geschikt voor uw werkplek.

Koffieproducten

Maak kennis met de kwalitatief hoge koffieproducten van Koffiegigant. Met verschillende koffieproducten voor verschillende automaten kunnen wij u de perfecte kop koffie voor op uw werkplek bieden. Ontdek de verschillende opties in de webshop.

Heeft u vragen over onze automaten of producten? Stel uw vragen aan onze accountmanager:

Jasper Schouten

Telefoon: 0631743815