Koffiegigant

Koffiegigant is een sterk groeiende formule binnen ons bedrijf die inspringt op de behoeften en wensen van klanten. Ons uitgangspunt is het onderhouden van een persoonlijk contact met onze relaties, waarbij kwaliteit de basis is. 

Door onze ijzersterke formule staan wij garant voor een heerlijke kop koffie, die speciaal gebrand is voor fijnproevers. U als klant zien wij als fijnproevers, die weten dat ze de juiste partner gevonden hebben voor een fijne en langdurige samenwerking. Door onze jarenlange ervaring in deze branche kunnen wij u voorzien van een excellente keuze in automaten, zetapparatuur, ingrediënten en uitstekende service. Dit alles naar de behoefte van uw wensen en die van uw werknemers. 

Vanwege onze goede relaties met leveranciers van kwalitatief uitstekende apparatuur en ingrediënten, kunt u vertrouwen op de verzorgende service van ons bedrijf

waar u een overzicht aantreft van een belangrijk deel van de machines welke wij kunnen leveren tegen zeer concurrerende prijzen voor koop en huur. Ook ziet u onder de groep Koffie ons eigenmerk Koffiegigant producten, welke er voor zorgen dat u een heerlijke kop koffie kunt drinken tegen een betaalbare prijs.

Voor meer informatie over koffie en koffieautomaten verwijzen we u graag naar Tom van Altena of Jasper Schouten